Pazar’da vatandaşlarımızın da takdiriyle güzel bir seçim atmosferi yaşadıklarını aktaran Basa, esnaf, kamu kurumu, mahalle ve ev ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi.

TOMASLI SUYU TAMAMLANDI
2009 yılında göreve geldiklerinde henüz başlamış olan Tomaslı suyu projesini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyleyen Basa, ayrıca sahil kesiminde bulunan 5 bin metrekarelik alanda sosyal dinlenme alanı inşa ettiklerini söyledi.

HEMŞİN DERESİNE ISLAH ÇALIŞMASI
Pazar’ın çehresini değiştirecek bir çalışmadır. Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın da büyük katkılarıyla başladı. İçerisinde göletler, oturma alanları ve köprüler olacak. 

SAHİLE 2 ADET SOSYAL TESİS
Güzelyalı mahallemizde Rize mimarisine uygun bir şekilde sosyal tesisimizin inşasına başladık. Aynı şekilde kız kulesine bakan sahil yamacında da sosyal tesisimizi inşa edeceğiz.

KATLI OTOPARK TRAFİĞİ RAHATLATACAK
600 araçlık katlı otopark projemizi hazırladık. Sahil yoluna kadar yükselecek olan projenin üst kısmına da vatandaşlarımızın dinlenip güzel vakit geçirebileceği bir peyzaj çalışması yapacağız.

YENİ OTOGAR
Kız meslek lisesini askerlik şubesinin olduğu yere alıp oluşan alanda otogar projemizi gerçekleştireceğiz. Giriş çıkışlarının da kolay olacağı bir şekilde ilçemize otogar projemizi kazandıracağız. 

KAPALI PAZAR YERİ
Şu anki terminalin ve belediye kademesinin olduğu yere ilçemizin ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte modern bir kapalı Pazar yeri yapacağız. 

BELEDİYE DÜĞÜN SALONU YENİLENİYOR
Eski Belediye binamızda düğün salonumuzda yenileme çalışmaları devam ediyor. Tamamlanmasıyla birlikte şuan belediye binamızın altında olan küçük salonda da kapasite büyütmesine gideceğiz. 

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU YAPILIYOR
Bölgeye hizmet verecek nitelikte yarı olimpik yüzme havuzu inşa çalışmaları devam ediyor. Gençlerimizin ihtiyacını karşılayacak nitelikte modern bir tesis kazandırılmış olacak.

CİHA KALESİ RESTORASYONU
Ciha kalesinin turizme kazandırılması ve korunması adına restorasyon çalışması başlatılıyor. İlçemizin tarihi ve kültürel mekanlarını koruyup turizme ve gelecek kuşaklara aktaracağız.

KAPALI SPOR SALONU YENİLENDİ
İlçemizde bulunan Mehmet Akif Pirim kapalı spor salonu Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın da destekleriyle güçlendirilip yenilendi. Gençlerimizin ihtiyacını karşılayacak son derece modern bir tesis olarak hizmet vermektedir.