Tüm Vatandalarımızın ........DİKKATİNE .......Bu gün ve yarın sınava girecek gençlerimizin hayati bir meselesi. Gençler imtihanla uğraşırken, sınav kağıtlarıyla uğraşırken, soruları çözmeye gayret ederken yan tarafta bir inşaattan 'güm güm' diye ses gelmesi, Herhangi gürültülü makinaların çalışması Kamyon,Minibüs, taksi,özel araç sahibinin kornaya basması ya da bir eğelence merkezinin gürültü yapması olmayacak birşey. Bu durumda, o öğrencinin hakkına hukukuna tecavüz etmiş olur.

Onun hayatının gidişatıyla oynamış olur. Buna müsaade etmeyeceğiz. Herkesin evladı var, dolayısıyla bunlara uyulacağına inanıyorum. Bütün vatandaşların imtihan süresince hiçbir şekilde gürültü yapmamalarını istiyoruz. Ayrıca, bir gün öncede bu çocuklar dinlenecek, rahatça uyku uyuyacaklar, zinde kalkacaklar.

Bu nedenle, bilhassa cuma,Cuma saat 21.00'den Pazar gün imtihanın biteceği saate kadar hiçbir şekilde gürültü yapılamamasını, klakson çalınmaması, eğlence merkezlerinden dışarıya gürültü yansımamasını, inşaatlarda hiçbir faaliyette bulunulmamasını rica ediyorum.