Toplantıyı, Yerel basınımızdan takip eden bir gurup seçmenimiz, duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş olması, bu açıklamamızı zorunlu kılmıştır.

Sn. Avcının ifadelerinde ;  CHP, İyi Partinin ittifakına destek veren seçmenlerin, tümünü bir mağazanın içinde toplaşmış, terör örgütü mensupları olarak tanımlaması, son derecede yakışıksız tehlikeli tahrik edici ve aşağılayıcı bir ifadedir

Sn. Avcı bilmez tabii, Ancak 15 Temmuz Darbe girişimide, Bütün Ardeşenliler gibi Sokakta olan bu partinin yöneticileri ve seçmenlerinin direniş görüntüleri, arşivlerde ve hafızalarda  hala durmaktadır.

Sn. Avcıya bilmelidir ki Ardeşen de AKP ye oy veren destekleyen seçmenlerin kendi içinde akrabalık bağları olup, Hangi seçmenin Hangi partiye oy verdiğini herkes bilmekte ancak kimse kimseye husumet beslememektedir, bu siyasi tercih şimdiye kadar ne akrabalık bağlarımızı ne de arkadaşlık bağlarımızı zedelememiştir.

Sizin bu yaptığınız açıklamaların da bizi kutuplaştırmasına müsaade etmeyeceğiz, oyununuzu bozacak ve Ardeşeni böldürtmeyeceğiz. Hepimiz kardeşiz

Ardeşen de  Bahsettiğiniz terör örgütleri ile Hiç kimsenin ilişkisi yoktur.olanı da Ardeşenliler ifşa eder. Sözünü ettiğiniz Seçim İttifak içinde, terör örgütleri ilişkileri olan var ise size düşen görev bunları yargıya taşımaktır.

 Sn. Avcı Bu ifadelerinden dolayı Ardeşen halkından ve seçmenlerinden özür  dilemelidir.

Seçimi Kaybetme korkusu ile bir hezeyan halinde söylenmiş bu açıklamaları kınıyoruz ve kabul etmiyoruz.

Ardeşende yapılan Seçim, türkiyenin her yerinde olduğu gibi   Belediye Başkanlıkları, Meclis üyelikleri ve muhtarlıkların belirleneceği bir seçimdir.Kendi adayları da diğer adaylar gibi bu partilerin seçmenlerinin oyuna talip iken. Bu yakışıksız açıklama Seçmenlere de tüm adaylarımıza da hakarettir. 

Rize için ve İlçelerimiz için Yeni bir Proje öneremedikleri, Ülkede Pahalılık işsizlik ve Yoksulluğun büyümesini açıklayamadıkları, için bu tür söylemlerle gündem değiştirmek seçim sonuçlarını etkilemeyecek, Seçmen size gerekli cevabı sandıkta verecektir.

İlçemde KİMSE SİYASİ  KAVGA ETMEZ

Biz Barış içinde bir seçim yapacağız Bunu herkes görecek

ÇÜNKÜ MARTIN SONU BAHAR  Biz Kazanacağız Ardeşen Kazanacak

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.