Özel ve beraberindeki ekip önce CHP Ardeşen ilçe binasına gelerek, CHP ilçe kadın kollarının ikram ettiği yöresel yemekleri tattılar burada kısa bir basın toplantısı düzenleyen ÖZEL ve beraberindeki ekip daha sonra belediye başkanlığı seçim çalışma ofisinin açılış törenine katıldılar. Açılış esnasında biriken kalabalığa önce chp ardeşen ilçe başkanı Tahsin OCAKLI daha sonra sırası ile chp istanbul milletvekili Mehmet BEKAROĞLU, ip trabzon milletvekili Hüseyin ÖRS , chp gurup başkan vekili Özgür ÖZEL ve son olarak CHP Ardeşen belediye başkan adayı Tahsin Bekir YAZICI kısaca ardeşen halkına seslendiler.

Seçim ofisinin açılışı tamamlandıktan sonra chp ve ip heyeti proje, belediye, ve il encümeni tanıtım toplantısını yapmak üzere daha önce hazırlıkları tamamlanan beş yıldız düğün sarayına Cumhuriyet cad. Üzerinden yürüyerek gittiler. Özgür ÖZEL Aday ve projelerin tanıtımı sonrasında yine bir açıklama yaparak beka sorunu üzerinden iktidara yüklendi.

ÖZEL;”sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “bu yerel seçimin ülkenin beka sorunudur “cümlesi kabul edilemez, bir cümledir ne yani Tahsin Bekir YAZICI başkanım Ardeşende belediye başkanı seçilirse ülke yokmu olacak, İzmir’de, Ankara’da, Hatay’da belediyeyi CHP ve İP kazanırsa beka sorunu ilemi karşılaşacağız? Bu çok yanlış bir değerlendirmedir, Ardeşenli hemşerilerim artık tehditlere boyun eğmeyin, gelin Ardeşen belediyesini el birliği ile kazanalım Ardeşen cennet bir ilçedir fakat gereken önemi görmemektedir gelin bir nisan sabahı şeffaf belediyecilik nasıl olurmuş herkes görsün” diyerek sözlerini noktaladı. Toplantının ardından ÖZEL ve beraberindeki Mehmet BEKAROĞLU, Hüseyin ÖRS, chp ve ip ardeşen ilçe teşkilatı il encümen adayları ve belediye encümen adayları vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldılar.