Kulüp binasında yapılan imza töreninde Basın sözcüsü Rıfat Uluşahin,”Adem Neboğlu hocamızın istifasının ardından yönetim kurulumuz ivedilikle gerekli araştırmaları yapıp takımı en iyi pozisyona taşıyacağına inandığımız ile sözleşme imzalamaya karar verdik. Kendisi başarılar ile dolu yirmi yılı aşkın lig tecrübesi olan bir hocamızdır. Taraftarımızın ve yönetim kurulumuzun arkasında olmasının bilinmesi sureti ile başarılar diliyoruz” dedi.

Mustafa Ceviz,” geride kalan haftanın başında bana Pazarspor yönetim kurulundan teklif geldi. Bende bu teklifi kabul edip cuma günü Pazar’a geldim. Hem maçı izledim hem de tesisleri gezip camiayı tanımaya çalıştım. Nasip olursa imzamızın ardından bu gün göreve başlayacağız. Hem şahsım için, hem de Pazarspor için bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçmişte şahsım adına önemli başarılar elde ettim, köklü bir kulüp olan ve iyi tanınan, ikinci ve üçüncü liglerde başarılar yaşanmış Pazarspor’u bulunduğu yerlerden daha iyi yerlere taşımak için tüm camia olarak iyi bir birliktelik oluşturup mücadele vereceğiz. Başarılı bir sezon yaşamak istiyorum, heyecanım ilk günlerdeki gibi aynı hem kendi hem de Pazarspor’un kariyerine yeni başarılar eklemek istiyoruz. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum, şimdiden her iki tarafa da tekrar hayırlı olsun.

Basın temsilcilerinin soruları ile geçen törende; dün oynanan müsabakada takımı izlediniz camianın beklentileri var, bu beklentileri karşılayabilecek potansiyel var mı? neler düşünüyorsunuz sorusuna;

Evet takımı izledim dünkü karşılaşmada iyi mücadele etti, bu mücadelenin de göz ardı edilmemesi lazım. Tabi ki teknik olarak da neler yapılabiliri değerlendireceğiz. Bir maçlık gördüğüm iyi mücadele oldu, bazı eksiklerde var tabiî ki bunu da çalışarak gidermeye çalışacağız. Sahanın değişken olması sezon başından beri Hopa da oynanması, kendi taraftarı ile oynama alışkanlığının olmaması, o gücü sürekli hissetmemesi etkenler arasında. Ama dün güzel bir zeminde maç oynandı rakip takımda çok kaliteli bir ekip, orada da çalıştığım oyuncular var, Pazar dada tanıdığım bildiğim oyuncular var. Ben daha iyi olacağına inanıyorum, sakat cezalı ve izinli olan arkadaşlarımızın da katılımı ile daha iyi olacağına inanıyorum.

Anlaşmanız sezon sonuna kadar mı? yoksa uzun sürelimi.

Bana sezon sonuna kadar anlaşma önerildi, bu seneyi yaşayalım, inşallah başarılı oluruz sezon bitince de bulunduğumuz ortama göre değerlendireceğiz. Ama şuanda bulunduğumuz ortama göre gelip gördüklerim kadarı ile ortam güzel, Sıçak bir ortam var bunu da çok net söylüyorum. Başkanımız, yönetimimiz, kulüp menejerin den çalışanlara kadar herkes çok sevgi dolu ve içten buda beni ayrıca mutlu etti.

Hocam ligde rakiplerimizi tam tanıyormusunuz, sizce hedef ne olmalı puanımız belli, bizim başlangıçta hedefimiz de belliydi ama sizin koyduğunuz bir hedef var mı ?

Rakipleri bu sezon çok seyretmedim ama araştırdığımızda her takımda bildiğimiz oyuncular var, takımların gidişatı ile ilgili olarak da bilgi sahibiyiz. İyi başlayanlar var, iyi başlayamayanlar var, iyi başlayamayanlardan biride Pazarspor daha iyi olabilirmiydi evet ama çeşitli faktörlerden dolayı takım geride kalmış. Cezalı sakat oyuncular, kendi sahasında oynayamama, beklenmeyen puan kayıpları tahmin ediyorum 7-8 puan daha olabilirdi ama bunlar yaşanmış. Bundan sonra ne olabilir öncelikle ben hedefli bir hocayım. Çalıştığım kulüplerde kümede kalma başarısı pek konuşulmaz, ülkemizde hep şampiyonluklar, Play-Off lar konuşulur. Ben daha önce 4 takımda ligde kalma başarısı elde ettim. Düştü denilen takımları ligde tuttuk. Play_off da ki ve şampiyonluklardaki heyecanları da yaşadım ama en çok rabet gören başarı şampiyonluk.

Şampiyon olunduğunda herkes mutlu o zaman daha iyisi olması için çalışacağız. Dün maçtan öncede oyunculara kısa bir konuşma yaptım ve şunu söyledim. Ben resmi olarak daha başlamadım ama şu an bir hoca olarak buradayım hedef Play_Off olmalı ve bunu hedef olarak maçlar oynanmalı. Puan farkı 6-7-9 bu önemli değil istikrarı yakaladığınızda, üst, üste seri yakaladığınızda sizin emin adımlarla geldiğinizi herkes görecek bende bunu başlatmak istiyorum. Yani bu takım maç kazanmaya başlayıp daha sonra bunu istikrara dönüştürüp üst, üste aldığı maçlar ile yukarıya taşıdığında o hava kendiliğinden gelecek. Bu vesile ile camia yönetim oyuncular daha iyi olacak bende bunu istiyorum. Öbür türlü aralarda kalmak için, çalışmış olmak için çalışalım ben bunu istemiyorum mesleğim adına hedeflerim adına mutlu olmam, bende başarılı olmak için geldim. Eğer Mustafa Ceviz buraya geldi ise başarıda gelmeli ekibim ile beraber, beraber çalıştığım Ramazan kardeşim ile beraber yöneticimiz, Başkanımız, kulübümüzün tüm görevlileri ile beraber hepimiz çok çalışmalıyız. Oyuncularımızda yeni bir döneme girecekler, onları da bu hedefe yönlendireceğiz, inandıracağız İnşallah bunu başaracağız” dedi.