Ardeşen'i ziyaret eden Hisarcıklıoğlu'nu Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve beraberindeki kalabalık karşıladı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ta katıldı. Toplantıda Ardeşen ve bölgeye yapılacak olan yatırımlar ve özellikle doğu Karadeniz için düşünülen demir yolu akabinde hızlı tren konuşuldu.

Hisarcıklıoğlu'nun ziyaretiyle ilgili Belediye Başkanı Avni Kahya Şunları Kaydetti; "İlçemize ayrı bir sevgisi olan ve her fırsatta bizleri ziyaret eden Ardeşen'imizin Fahri Hemşehrisi TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIĞLU'nu İlçemizde misafir ettik. Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK, Ardeşen TSO Başkanımız İsmail KUYUMCU ve Protokol üyelerimizle birlikte yapılan istişare toplantısında; Bölge ve özellikle Ardeşen için düşünülen yatırım ve projeleri konuştuk. Bu bağlamda özellikle Doğu Karadeniz için, Ardeşen için mevzu edilen demir yolu projesi bizleri yatırım noktasında motive etmiştir. Projenin en yakın takipçisi olacağız." Diye konuştu.