AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 2019 yılı yaş çay taban kilo fiyatının 16 Mayıs Perşembe günü Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Rize’de açıklanacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.

Milletvekili Avcı, çay ile ilgili yapılan görüşmede verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek,  “Müstahsillerimizin sorun yaşamaması adına heyet olarak tüm hassasiyetleri dile getirdik.” dedi.

Avcı, yaş çay kilo taban fiyatının açıklanması için 16 Mayıs’ta Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin Rize'ye geleceğini kaydederek "Açıklanacak olan fiyatın ve alınan kararların ilimize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.